Aircondition Service

Varmepumpe Experten tilbyder aircondition service for private og erhverv i Esbjerg og omegn.

AIRCONDITION SERVICE I ESBJERG OG OMEGN

Varmepumpe Experten tilbyder aircondition service for private og erhverv i Esbjerg og omegn. Det er muligt at få et eftersyn og service tjek af ens aircondition anlæg på en årlig serviceaftale. Ved at vælge vores aircondition service har du de bedste forudsætninger for et sundt anlæg som yder optimalt.

Ønsker du ikke en årlig aftale af din Aircondition, er det også muligt at bestille et enkelt service tjek. Hvis dit anlæg afgiver unødig støj eller urene lugte fordi det ikke renser luften ordentligt, så er det en god indikation for at det er tid til service af airconditionen.

Se også vores udvalg af aircondition, varmepumper og luftrensere fra Panasonic.

Årligt eftersyn af aircondition

Et årligt eftersyn af din aircondition er med til at forlænge levetiden af dit anlæg og spare penge imens det er i brug. For at få det optimale ud af anlægget er det vigtigt at få det serviceret regelmæssigt.

Næsten alle vores systemer indeholder aircondition, varmepumpe og luftrensning i en. I og med det er lovpligtigt at få lavet et årligt eftersyn af større varmepumper er det en god ide at få tjekket sit aircondition anlæg i samme omgang. Vores eftersyn bliver udført af certificerede teknikere og du får den nødvendige dokumentation for eftersynet.

Hvad indebære aircondition service

Vi vil altid lave en fuld gennemgang af dit aircondition system, for at få tjekket alle komponenter igennem for fejl eller mangler.

  • Skærme fjernes og undersøges for utætheder
  • Tjek af væskebalancen
  • Opfyldning af ny væske
  • Gennemgang af ledninger og elektriske dele
  • Rens af aircondition
  • Test af systemet

Findes der fejl under eftersynet vil teknikeren komme med en status på problemet og i samarbejde med kunden finde en løsning.

Kontakt os angående aircondition service i Esbjerg og omegn

Har du spørgsmål til vores aircondition service eller ønsker du at få tilsendt et tilbud på et eftersyn er du velkommen til at kontakt os på 20 45 12 26 eller udfylde vores kontaktformular, og så vil vi tage kontakt hurtigst muligt

Ring til os

Husk at…

Arbejdstilsynet stiller krav om lovpligtigt årligt eftersyn på varmepumper.

Hvilket også betyder at du her ved Varmepumpe-Experten får en fordelagtig pris på dit lovpligtige eftersyn på din varmepumpe!

Udfyld formularen herunder og få et tilbud idag!