Varmepumpe service

Hos Varmepumpe Experten tilbyder vi at udføre den årlige varmepumpe service for både private og erhvervskunder i Esbjerg, på Fyn og det meste af Jylland.

VARMEPUMPE SERVICE I ESBJERG OG OMEGN

Hos Varmepumpe Experten tilbyder vi at udføre den årlige varmepumpe service for både private og erhvervskunder i Esbjerg, på Fyn og det meste af Jylland. Vi sørger for at din varmepumpe er renset og bruger den rigtige mængde kølemiddel, så du kan spare penge på elregningen. Med en årlig serviceaftale undgår du samtidig eventuelle problemer før de opstår, så du kan få det maksimale ud af din varmepumpe året rundt. Alle vores varmepumper er af højeste kvalitet med mange forskellige funktioner og indstillinger, derfor er det vigtigt med løbende varmepumpe service, der sikre at alt fungere optimalt.

Vi servicere alle varmepumper og aircondition i vores produktkatalog, og vi tilbyder naturligvis også at montere varmepumperne. Som KMO-certificeret montør kan du være sikker på, at vores fremgangsmåde lever op til alle klimastandarder. Har du brug for en professionel montør til at installere din varmepumpe kan vi også sagtens være behjælpelige.

Årligt eftersyn af varmepumpe

Husk at være opmærksom på, at arbejdstilsynet stiller krav om mindst ét lovpligtig årligt eftersyn. Ifølge lovgivningen skal varmepumper med en kapacitet på mere end et kg kølemiddel, efterses årligt af en certificeret service tekniker. Du får desuden dokumentation på eftersynet, der kan fremvises for kommunen hvis det bliver nødvendigt.

Når du vælger Varmepumpe Experten garantere vi altid en fordelagtig pris på årlige eftersyn af varmepumpen. Hvis du er interesseret i at bestille årligt eftersyn på din varmepumpe kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Hvad indebære varmepumpe service?

Når vi foretager eftersyn på din varmepumpe udfører vi altid en komplet inspektion af alle dele og funktioner i varmepumpen.

En eftersyn af varmepumpen indebærer blandt andet:

  • Skærmen fjernes og der undersøges for utætheder
  • Tjek mærkepladen
  • Undersøg om der er løse forbindelser og ledninger
  • Mål af suge- og trykgassen for korrekte værdier
  • Kølemiddel tjekkes og efterfyldes hvis nødvendig
  • Rensning af varmepumpens inde- og yderdele
  • Hvis varmepumpen genere støj, undersøges motor for slidste eller defekte dele.

Kontakt os angående varmepumpe service

Varme experten udfører varmepumpe service for både privat og erhverv, og vi har allerede udført varmepumpe service for mange tilfredse kunder i Esbjerg, Bramming, Gørding, Varde og Ribe.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 45 12 26 eller på e-mail mail@varmepumpe-experten.dk.

Ring til os

Husk at…

Arbejdstilsynet stiller krav om lovpligtigt årligt eftersyn på varmepumper.

Hvilket også betyder at du her ved Varmepumpe-Experten får en fordelagtig pris på dit lovpligtige eftersyn på din varmepumpe!

Udfyld formularen herunder og få et tilbud idag!