Services

Hos Varmepumpe-Experten.dk står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit hjem; varmepumper, aircondition, solfangere og genvækst.

Vi står klar til at hjælpe

Hos Varmepumpe-Experten.dk står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit hjem; varmepumper, aircondition, solfangere og genvækst.

Varmepumper, aircondition og luftrensning

Alle vores produkter her på siden indeholder både varmepumpe, aircondition og luftrensning i ét anlæg. Men ønsker du mere specifikke anlæg, der blot skal dække ét behov, kan vi selvfølgelig også levere og montere dét.

Fordelen ved at vælge et af netop disse anlæg er, at du sikrer den bedst mulige luftkvalitet i dit hjem, samtidig med at du holder en konstant temperatur i dit hjem. Det giver dig velvære i hverdagen og hjælper til en god nattesøvn.

Montering

Alle de produkter, vi sælger, tilbyder vi selvfølgelig også at montere. Vi er KMO-certificeret, så du er sikker på, at vores proces opfylder de højeste klimastandarder.

Med en montering udført af os er du sikret, at dit anlæg er korrekt installeret, og eventuelle reklamationer tager vi selvfølgelig på vores kappe. I naturlig forlængelse heraf tilbyder vi også at udføre årlige eftersyn af din varmepumpe, så du er sikret, at den fungerer korrekt og optimalt.

Er du interesseret?

Har vi fanget din interesse, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi guider dig gerne til det helt rette anlæg, der er tilpasset dine behov – uanset om det skulle være et mere allergivenligt, varmere eller koldere hjem.

Ring til os

Husk at…

Arbejdstilsynet stiller krav om lovpligtigt årligt eftersyn på varmepumper.

Hvilket også betyder at du her ved Varmepumpe-Experten får en fordelagtig pris på dit lovpligtige eftersyn på din varmepumpe!

Udfyld formularen herunder og få et tilbud idag!