Firmaprofil

– En virksomhed, hvor kvalitet, god kundekontakt og ekspertise er i højsædet.

Velkommen til Varmepumpe-Experten

– En virksomhed, hvor kvalitet, god kundekontakt og ekspertise er i højsædet.

Ikke blot er alle vores produkter nøje udvalgt efter kvalitet, klimavenlighed og holdbarhed – Varmepumpe-Experten.dk er også KMO-godkendt montør.

En KMO-godkendelse er et bevis på korrekt håndtering af affaldsstoffer fra køleprocesser. Vi har denne godkendelse, fordi vi, ud over at have fokus på økonomi og kvalitet, også har fokus på miljø.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at anskaffe dig en varmepumpe/aircondition eller en solfanger, og vi vil være behjælpelige med at finde den bedste løsning til dit hjem.

Hos os får du ærlig rådgivning

Hos Varmepumpe-Experten.dk er vi professionelle varmepumpemontører. Det giver os de bedste forudsætninger for god og professionel rådgivning om valg af varmepumpe, når du står og skal have monteret en sådan.
Hos os taler du altid med fagmanden og håndværkeren selv. Her er der ingen smarte sælgere eller ansatte, der ikke ved, hvad de taler om.

Vi er ikke interesserede i at oversælge og prakke dig noget på, du i realiteten ikke har brug for. I stedet lytter vi til dine behov og finder, ud fra hvad du fortæller, den helt rette løsning til dig.

Vi dækker det meste af Jylland og Fyn

Vi monterer og servicerer varmepumper i det meste af Jylland samt på Fyn. Med vores base i Esbjerg har vi ekstra hurtig levering og installering til omegnen; Esbjerg, Bramming, Gørding, Varde og Ribe.
Det betyder selvfølgelig ikke, at du bliver nedprioriteret, hvis du kommer længere væk fra. Vi kommer også gerne til Odense eller Århus og monterer og/eller installerer din varmepumpe/aircondition.

Kontakt os endelig

Hvis du vil høre nærmere om tidshorisonten for levering og montering eller gerne vil rådgives om den rette varmepumpe/aircondition, skal du endelig blot kontakte os.

Ring til os

Husk at…

Arbejdstilsynet stiller krav om lovpligtigt årligt eftersyn på varmepumper.

Hvilket også betyder at du her ved Varmepumpe-Experten får en fordelagtig pris på dit lovpligtige eftersyn på din varmepumpe!

Udfyld formularen herunder og få et tilbud idag!